Marináda na maso s medvědím česnekem

dne

Po zimně naše první grilování. Jelikož byla sezóna našeho oblíbeného Medvědího česneku, udělali jsme si z něj také marinádu. Masíčko bylo výborné a se rozplývalo se na jazyku. No prostě mňamka!

Ingredience:

  • 2 lžičky grilovacího koření
  • 2 stroužky česneku
  • 10 lístku medvědího česneku na jemno
  • půl hrnku oleje
  • 3 lžičky sójové omáčky
  • lžička mleté červené papriky
  • sůl
  • pepř
  • 2 lžičky dijonské hořčice

Marinádu si připravíme v menší misce. Česnek oloupeme a promačkáme, přidáme koření a sůl, olej, sójovku, hořčici a nadrobno nakrájený medvědí česnek.

Vše promícháme a můžeme nakládat. Maso necháme uležet přes noc v lednici nebo stačí klidně pár hodin a pak hůrááá, můžete grilovat!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..