Po zimně naše první grilování. Jelikož byla sezóna našeho oblíbeného Medvědího česneku, udělali jsme si z něj také marinádu. Masíčko bylo výborné a se rozplývalo se na jazyku. No prostě mňamka!
Ingredience:
- 2 lžičky grilovacího koření
- 2 stroužky česneku
- 10 lístku medvědího česneku na jemno
- půl hrnku oleje
- 3 lžičky sójové omáčky
- lžička mleté červené papriky
- sůl
- pepř
- 2 lžičky dijonské hořčice
Marinádu si připravíme v menší misce. Česnek oloupeme a promačkáme, přidáme koření a sůl, olej, sójovku, hořčici a nadrobno nakrájený medvědí česnek.
Vše promícháme a můžeme nakládat. Maso necháme uležet přes noc v lednici nebo stačí klidně pár hodin a pak hůrááá, můžete grilovat!